Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MAMA, IZVINI ZA SVE, USKORO ĆU TI DOĆI” Karleuša doživjela nervni slom tokom snimanja “Zvezda Granda”

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja emisije “Zvezde Granda”, gdje je u žiriju, kako bi se što prije oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da se oporavlja poslije smrti majke, snimanje je navodno tokom protekle sedmice prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživjela u studiju, prenosi Kurir.

Navodno je u jednom trenutku pjevačica, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada se Popović počeo šaliti sa svim članovima žirija uz gromoglasan smijeh u studiju.

– Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izletio sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku – ispričao je izvor, koji navodi da je, čim je mogla govoriti, izgovorila da više ne želi živjeti.

Nebrojeno puta je ponovila:

– Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću ti doći, bićemo ponovo zajedno.

Saša Popović na sve načine pokušavao je smiriti.

– Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sjećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače – priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao je smiriti, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti uredu, ali je ona bila slomljena.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO