Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MANEKENKA NASMIJALA INTERNET “Srećna godišnjica ovim sisicama, a RIP ovim zubima” (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: chrissyteigen/Instagram/Screenshot

Američka manekenka Krisi Tajgen (34) proslavila je bizarnu godišnjicu – prije 10 godina je ugradila silikone, a sada se time i pohvalila.

Dok neki obilježavaju godišnjice braka i rođendane, manekenka Krisi Tajgen prisjeća se drugačijih stvari.

– Srećna 10. godišnjica ovim sisicama, a RIP ovim zubima – napisala je Krisi koja voli da iznenađuje javnost svojim priznanjima.

Njen tekst uz fotografije s modne piste je zatekao mnoge, pa i rijaliti zvijezdu Kim Kardašijan (39) koja je istakla da ju je to jako nasmijalo. Komičarka Vitni Kamings(37) zabrinuto je upitala Krisi da li implanti moraju da se mijenjaju poslije 10 godina.

– Da, moraju i jako želim da ih izvadim. Karantin bi bilo savršeno vrijeme za to, ali čini se da ta operacija trenutno ne spada među važne medicinske postupke – našalila se Tajgen.

Inače, manekenka je u intervju početkom ovog mjeseca rekla da je ugradila implante u grudi kako bi se osjećala samopuzdanije dok nosi bikini na modnoj pisti i snimanjima.

– Uradila sam grudi kada sam imala 20 godina. Htjela sam da budu velike i okrugle dok poziram na leđima. Ali onda dobiješ bebice, grudi se napune mlijekom, izduvaju se i zeznu te – ispričala je.

Istakla je da nije radila velike promjene na grudima i da je ostavila istu veličinu, samo ih je zaokružila i učinila čvršćima. Krisi je od 2013. u braku s pjevačem Džonom Ledžendom (41) i imaju kćerku Lunu (3) i sina Majlsa (1), prenosi Telegraf.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO