Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MANIJAK OD ČIJIH ZLOČINA PODILAZI JEZA Silovao brata i sestru dok je majka vezana sve slušala

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Tokom današnjeg suđenja Džozefu Mekejnu, osumnjičenom serijskom siledžiji, saznalo se da je majku dvoje djece vezao i prisilio da sluša vriske kćerke i sina dok ih je silovao.

Nekoliko sati kasnije on je navodno zarobio 71-godišnjakinju i djevojčicu od samo 13 godina i seksualno ih zlostavljao, piše Daily Mail.

Siladžija je je policiji priznao zločin a onda je rekao: “Da ste me uhvatili za prva dva silovanja, ostalo se ne bi dogodilo.”

Njemu se sudi za zlostavljanja i otmicu 11 žena i djece od 11 do 71 godine. Ove napade izveo je između 20. aprila i 5. maja ove godine širom u nekoliko gradova. Mekejn je uhvaćen tako što je prije toga upoznao majku dvoje djece, sa kojom se odvezao do njene kuće a onda je vezao žicom za krevet.

Nakon toga je probudio njenu kćerku (17) i sina (11) koje je silovao u susjednoj sobi. Kćerka je nekako uspjela da pobjegne i gola je iskočila kroz prozor da bi iz komšiluka pozvala policiju.

Mekejn je tada napustio njihov dom, oteo jednu penzionerku (71) i natjerao je da automobilom vozi okolo dok je on tražio novu žrtvu. Zatim je zgrabio djevojčicu (13) i prisilio stariju ženu da preuzme volan dok je on seksualno zlostavljao tinejdžerku.

Na dan hapšenja stao je na benzinskoj pumpi da bi kupio kondome jer je oteo dvije tinejdžerke i namjeravao da ih siluje.

Kada je primijetio policijski auto, zabio se svojim vozilom u drugi automobil i izašao iz vozila i počeo da beži. Tinejdžerke je ostavio u autu. Uzeo je bicikl i pokušao da pobjegne policiji, ali ga je ona ubrzo uhvatila.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO