Zabava

"Marija je na LIJEKOVIMA, vodio sam je bolnicu" Siniša Kulić van sebe zbog zdravstvenog stanja supruge

Kontroverzna učesnica "Zadruge", Miljana Kulić nedavno se zbližila i uplovila u emotivnu vezu sa Danijelom Višićem, a to njena porodica ne odobrava.

"Marija je na LIJEKOVIMA, vodio sam je bolnicu" Siniša Kulić van sebe zbog zdravstvenog stanja supruge
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Miljanina majka, Marija je već danima van sebe zbog toga što je njena nasljednica ušla u vezu s novim učesnikom, pa je svakodnevno na lijekovima za smirenje. Oko Marije se najviše brine Miljanin otac Siniša, koji je otkrio u kakvom se stanju nalazi njegova supruga.

– Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lijekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju. Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge kćerke – rekao je Siniša uzrujano za Srpski telegraf.

Jedna od Miljaninih komšinica ispričala je za da je Marija zbog kćerke na ivici da poludi i da ju je zabrinulo zdravstveno stanje Nišlijkine majke kada je posljednji put bila kod njih u kući u posjeti.

– Bila sam u posjeti kod Marije prošle nedjelje. Pravo da vam kažem, ženu ne mogu da prepoznam! Ona je smršala, non-stop je natečena od plakanja zbog svega što Miljana radi u Zadruzi. Vidi se da ženi pada teško da kćerku gleda da joj priređuje onakve stvari. Rekla mi je: “Miljana se ponaša kao najveća ku*va! Sve što mi je obećala da više neće da radi pogazila je. Koji god muškarac da uđe u rijaliti, ona će da ga spopadne i da ga liže. Odmah će u krevet s njim! Ne mogu više to da trpim. Ne mogu da živim od ove bruke”. Marija će zbog kćerke da završi na kraju u ludnici. Eto toliko loše izgleda. Siniša se ne odvaja od nje, non-stop ide u apoteku po lijekove za smirenje. Kćerke se isto brinu za majku, ne znaju više šta da rade. Siniša kaže da je bolje da rijaliti više ne gledaju, ali novinari non-stop zovu i preko telefona prenose kako se Miljana ponaša – priča nam Kulićkina komšinica.

– Mislim da je najbolje za cijelu porodicu da Miljana izađe iz rijalitija. Godinama je tamo, to je veliki stres nakupljen. Mariji je preko glave da se bakće s kćerkom i da to svi javno gledaju. Miljana bi trebalo da se sabere, da sredi svoj život i nađe drugi posao. Ona ima dijete, ne ide više da se ovako ponaša. Šta će Željko sutra da gleda? Stvarno nema smisla. Mi joj svi pričamo, ali ona ne sluša. Takva je odmalena – zaključuje ona.