Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Marin: Biće još pobjeda u derbiju

Sport
Autor:

Foto Andrej Cukić /EPA

Marko Marin je došao do prve pobjede u derbijima sa Partizanom. Vezista Crvene zvezde ističe da je ovo veoma važan trijumf za tim zbog poraza u prošlom kolu.

-Nema obične pobjede u derbijima. Doživjeli smo poraz od Čukaričkog i željeli smo da pokažemo karakter i vratimo samopouzdanje. Pobjeda pokazuje karakter ekipe. Dali smo dva gola, imali smo i veliku priliku za treći. Što se tiče penala nad Benom sigurno je bio. Ovo je moja prva pobjeda u derbiju, nadam se da će ih biti još i više. Liverpul je takođe bila lijepa pobjeda-rekao je Marin.

Trener Vladan Milojević bio je mnogo nervozan. Tek nakon pobjede se smirio a ističe da je za njega najbitnija nova pobjeda kojom je Zvezda napravila veliki korak ka tituli šampiona.

-Čestitam akterima na dobrom derbiju koji je imao sve. Očekivali smo ovakvu utakmicu sa puno prekršaja. Pokušavali smo da igramo, da imamo posjed. Bio sam nervozan, jer smo se previše plašili. Nije lako kad napravite grešku u derbiju. Želio sam da vidim reakciju nakon poraza na Banovom brdu. Mogli smo i ranije da riješimo meč, kad je Ivanić imao šansu. Zato nam se desio penal i opet smo imali nervozu na kraju. Zbog toga sam uveo štopera da sačuvamo rezultat- istakao je Milojević.

Zvezda je došla tek do druge pobjede u 10 posljednjih derbija, a bio je primjetan određeni strah i prekakanje igre.

-Veliki ulog donosi derbi. Čini se da igrači ne igraju slobodnije. Pokušavao sam da pričam sa svojim fudbalerima jer smo prošli put uradili sve kontra od onog na treninzima. Nije to samo kod nas , primjetno je to i kod Partizana. Sigurno da obje ekipe mogu bolje ali derbi nosi to- dodao je Milojević.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO