Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MODRIĆ JE POTROŠEN IGRAČ” Marka bukvalno oplela po svim igračima Real Madrida

Sport
Autor:

Foto: Javier Etxezarreta/EPA

Real Madrid žestoko posrće u prvenstvu Španije, a list Marka (inače naklonjen “kraljevskom klubu”) objavio je 10 razloga zbog kojih ekipa igra katastrofalno. Od 11 utakmica u svim takmičenjima, Real je pobijedio tek pet, što je nezabilježeno u posljednjim godinama.

Marka je bukvalno oplela po svima, a na udaru su se našli golman Tibo Kurtoa, neefikasni napadači, trener Zidan kao i pojačanja iz ove sezone na koja je potrošen veliki novac. Na iznenađenje mnogih na meti kritika je i najbolji igrač Reala proteklih godina Luka Modrić, za kojeg u listi smatraju da je već “potrošen” i da je prošao vrhunac njegove karijere.

-Sredina terena mjesto je na kojem se utakmice dobijaju i gube. I na kojem Real ima ogromne probleme zato što nema dovoljno opcija. Modrić i Kros tamo su nezamjenjivi, ali oni su dali svoje i na putu su prema dolje, potrošeni su igrači, dok Iskove igre pokazuju isto. Hames se trudi, ali nikako da pronađe pravu formu, što previše toga ostavlja na Kasemirovim leđa – navodi se u tekstu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO