Zabava

MARKO RIJEŠIO DILEMU U javnosti se sve više spekuliše da je Luna Đogani u DRUGOM STANJU (FOTO)

Marko Miljković i Luna Đogani zabavljaju se skoro dvije godine, a od prije nekoliko nedjelja su i vjerenici.

MARKO RIJEŠIO DILEMU U javnosti se sve više spekuliše da je Luna Đogani u DRUGOM STANJU (FOTO)
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Njihovi fanovi sada očekuju svadbu i prinovu, te su sve češće spekulacije u medijima i po društvenim mrežama da je Luna u drugom stanju.

Ovakve priče krenule su nakon što je Luna objavila fotografije sa odmora u Turskoj na kojima ima izražen stomačić, ali i kada je vjereniku čestitala rođendan poželivši mu da bude “dobar muž i otac”.

Miljković se tim povodom oglasio za medije, i na pitanje da li je istina da je Luna trudna, odgovorio sljedeće:

– Luna nije trudna. Nećemo to da krijemo. Ako se desi da ostane u drugom stanju, desi se… To je dar od boga – rekao je Marko za Objektiv.

S obzirom na to da danima na društvenim mrežama komentarišu da se Luna vidno ugojila Marko na to kaže:

– Ugojila se u odnosu na učešće u Zadruzi, ali ja mislim da joj ništa ne fali. Izgleda savršeno. Ako mene pitate nikad nije bila zgodnija – dodao je on.

View this post on Instagram

Nasukala se! 😊🥰🤡

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

Marko i Luna odnedavno snimaju vlogove za njegov Jutjub kanal “Sikter tube”, a kako Marko kaže, to je sada njihov posao.

– Ja sam to krenuo da radim iz hobija. Međutim, vremenom se meni to baš dopalo, kao i ljudima koji nas prate, tako da namjeravam da se u narednom periodu više posvetim tome. Svašta im nešto spremamo, biće nekih emisija. Ne bih sve da otkrivam. Slobodno mogu da kažem da smo mi sada jutjuberi, da nam je ovo sad posao i izvor zarade – objašnjava Marko.