Zabava

“MARKOVE ŽENE U AKCIJI” Oštri komentari fanova rijaliti para, LUNA OSTALA ZATEČENA

Luna Đogani i Marko Miljković definitivno nisu raskrstili sa vezom i postoji mogućnost da se pomire, ali razgovaraće tek 14. jula, kada im pada tačno šest mjeseci veze.

“MARKOVE ŽENE U AKCIJI” Oštri komentari fanova rijaliti para, LUNA OSTALA ZATEČENA
FOTO: SCREENSHOT TV PINK

Nekadašnji par iz rijalitija učestvovao je zajedno u emisiji Narod pita i tom prilikom se u program uživo uključila jedna gledateljka.

Ja sam jedna od “Markovih žena”, što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do posljednjih 15 dana, dok nisam vidjela promjenu. Bila je drska, bezobrazna, osjetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu – rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno povjerenja u Marka:

– Nije mu dovoljno vjerovala ili nije željela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo “Markovih žena”, ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dvije kćerke i svakoj bih poželjela Marka u životu – završila je gledateljka.

(Blic)

Prihvati notifikacije