Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Masakr kod Negodtina i dalje obavijen VELOM MISTERIJE, ali polcija konačno na tragu koji može da DOVEDE DO UBICE

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Policija traga za ubicom koji je prošle nedelje iz pištolja sa prigušivačem usmrtio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu (53) na salašu u Jabukovcu. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na tom području.

Motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu i dalje nije poznat. O ubijenom Raji Kazimiroviću mještani sela Jabukovac govore kao o teškom čovjeku prijeke naravi, ali niko ne može ni da pretpostavi zašto je ubijen na tako brutalan način.

Njegovo tijelo pronađeno je u petak u dvorištu kuće u Jabukovcu, na traktoru, izrešetano sa pet hitaca. Četiri projektila je završilo u Rajinim grudima, dok je jednim ovjeren u glavu kao u scenariju mafijaškog filma. Osim njega, u dvorištu kuće pronađena su i tijela njegove majke Dragice, sestre Ljubinke Oprikić i njene ćerke Dragane. Zanimljivo je da tragovi pronađeni na licu mjesta ukazuju na to da je riječ o profesionalcu, budući da nijednom nije promašio. Takođe, na licu mjesta nisu pronađene čaure, kao ni oružje.

– U toku je istraga i trenutno se radi na prikupljanju svih dokaza. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na ovom području, rade se i DNK analize, do sada je na poligrafu bilo 15 osoba i svu su ga prošli – dodaje izvor Blica.

Po selu Jabukovac od petka kruže razne teorije o zločinu. Jedna od njih je o zakopanom blagu. Prema riječima mještana, Raja je ranije pronašao ćup sa zlatnim dukatima, a vijest o tome proširila se selom. Ipak, Raja navodno nije želio da troši novac, te je zbog toga živio skromno u kući bez struje na kraju sela. Ipak, mještani pričaju da ga je “odalo” to što ima više desetina grla ovaca, krava i druge stoke, a nedavno je za keš kupio traktor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO