Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MASAKR KOD NEGOTINA Ubica ga izrešetao sa PET HITACA dok je bio na traktoru (FOTO)

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Ni dva dana nakon pronalaska beživotnih tijela četvoročlane porodice u dvorištu kuće u Jabukovcu kod Negotina, nije poznato ko je i zbog čega usmrtio Raju Kazimirovića (72) i njegove bližnje.

Dok policija češlja sve kontakte nastradalih, pojavile su se i prva fotografija nastradalog muškarca, kao i mjesta na kome je ubijen dok je bio na traktoru.

Iako o Raji Kazimiroviću (72) mještani sela Jabukovac govore kao o teškom čovjeku prijeke naravi, niko ne može ni da pretpostavi zašto je ubijen na tako brutalan način.

Njegovo tijelo pronađeno je u dvorištu kuće u Jabukovcu, na traktoru, izrešetano sa pet hitaca.

Četiri projektila je završilo u Rajinim grudima, dok je jednim ovjeren u glavu, kao u scenariju mafijaškog filma.

Osim njega, u dvorištu kuće pronađena su i tijela njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene kćerke Dragane (53).

Zanimljivo je da tragovi pronađeni na licu mjesta ukazuju na to da je riječ o profesionalcu, budući da nijednom nije promašio.

Takođe, na licu mjesta nisu pronađene čaure, kao ni oružje, zbog čega je odmah isključena mogućnost da se radi o ubistvu koje se završilo samoubistvom.

Opsežna policijska potraga za ubicom (ili više njih) je u toku, a po njegovom privođenju biće sa sigurnošću rasvijetljeni i motivi ubistva.

Komšije Kazimirovića ovih dana pričale su da bi to moglo biti koristoljublje, ali te informacije za sada nisu zvanično potvrđene i baziraju se na pretpostavkama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO