Svijet

MEDVED O NAPADU U ZAGREBU “Sve ukazuje da je meta bio Plenković”

Ministar branilaca i potpredsjednik vlade Hrvatske Tomo Medved rekao je da je prema cijelom nizu pokazatelja meta napada na Markovom trgu bio premijer Andrej Plenković.

MEDVED O NAPADU U ZAGREBU “Sve ukazuje da je meta bio Plenković”
FOTO: AL JAZEERA BALKANS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Istraga je u toku, ali ono što možemo vidjeti je da se na društvenim mrežama predsjednik vlade Andrej Plenković često pojavljuje direktno kao moguća meta. Isto tako, napad na vladu, napad na policajce, teško ranjavanje policajca, i po svemu pokušaj ulaska u zgradu vlade ukazuje na to da je predsjednik vlade bio meta ovog sumanutog čina, rekao je.

Pročitajte još

Na pitanje ima li neka saznanja koja upućuju baš na to odgovorio je: “Upravo ovo o čemu sam rekao. Čitav je niz indicija koje pokazuju da je meta bio upravo premijer Plenković, ali istraga je u tijeku, i glede statusa na društvenim mrežama, pričekajmo da policija okonča proces i nakon toga ćemo obavijestiti javnost”, prenosi Index.

– Čitav niz pokazatelja ukazuje da je meta napada bio upravo predsjednik vlade – rekao je Medved odgovarajući na pitanje da li se radi o konkretnim Fejsbuk profilima i statusima?

Prihvati notifikacije