Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MEGAN I HARIJU TO NEĆE TOLERISATI Kraljica zbog OVOG zabrinuta za zdravlje unuka

Zabava
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Početkom godine, princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su da se povuku sa kraljevskih dužnosti, a novi život su započeli na relaciji SAD-Kanada, daleko od očiju javnosti, te sada imaju više vremena da se više posvete svome devetomjesečnom sinu Arčiju.

Ipak, njihov način odgajanja malenog Arčija mnogima se nije svidio, pa ni samoj kraljici Elizabeti, jer kako piše The Sun, sina privikavaju na veganski način ishrane.

– Hari nije bio sjajan kuvar kada je upoznao Megan, ali ga ona uči svim trikovima. Megan jede samo organsku hranu, a ona i Hari napravili su i sopstveni povrtnjak u blizini dvorca Vindzor – otkrio je izvor blizak porodici.

Ipak, Meganini stavovi nimalo se ne sviđaju kraljici Elizabeti.

– Kraljica to neće tolerisati. Zbog toga je došlo do napetih rasprava između Megan i Harija, koji ne želi da uznemiri svoju baku. Nada se da će se Megan smiriti i malo popustiti. Čini se da Megan baš i ne poštuje tradicije kraljevske porodice, ali kraljica jednostavno neće tolerisati odgajanje djeteta kao vegana, prvenstveno zbog njegovog zdravlja – zaključuje izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO