Društvo

„MENI JE TO SUPER“ Nestorović se ponovo oglasio o snimku kojim je šokirao kolege

Pulmolog i bivši član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branimir Nestorović, nedavno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio montirani snimak na kojem se nalaze epidemiolozi dr Predrag Kon i dr Branislav Tiodorović.

„MENI JE TO SUPER“ Nestorović se ponovo oglasio o snimku kojim je šokirao kolege
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Na montiranom snimku, dr Kon predstavlja sirenu za uzbunu i kroz “oblačiće” šalje poruke koje su predstavljene slikama vakcina, mrtvačkim glavama i novcem. Za to vrijeme, dr Tiodorović okreće sirenu na leđima dr Kona.

Profesor dr Branimir Nestorović oglasio se i rekao da čak ni sada, kada se podigla tolika prašina oko ove objave, ne misli da ima bilo šta loše u tome. Dodaje da nije on taj koji ga je montirao, već ga je samo podijelio kada je naišao na njega na društvenim mrežama, pišu Novosti.

– Nisam nikome ništa objašnjavao u medijima tim povodom. Snimak je samo šerovan na mom profilu i meni je super – rekao je kratko Nestorović i stavio tačku na nagađanja da li smatra da je time uvrijedio kolege iz Kriznog štaba.

Pročitajte još

Povodom pomenutog snimka oglasio dr Branislav Tiodorović, koji je rekao da je video klip, ali da ne može da vjeruje da je to tačno.

– Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos – rekao je epidemiolog.

Zatim se oglasio i dr Kon, koji je otkrio da se sa Nestorovićem razmimoilazio u mišljenjima i na sjednicama Kriznog štaba.

– To govori o njemu i njegovoj duhovitosti… Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu. Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću. Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći će tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću – rekao je dr Kon.