Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MESI JE NAJBOLJI” Ronaldo asa Barselone stavio na tron

Sport
Autor:

Foto: Enric Fontcuberta/EPA

Fudbalski svijet deceniju i više imao samo jednu dilemu, ko je bolji fudbaler, Kristijano Ronaldo ili Leo Mesi.

Brojne su statistike izvlačene, na klupskom i reprezentativnom nivou, a na kraju, stvar je ličnog ukusa, a za legendarnog napadača Nazaria Da Limu Ronalda, nema nikakve dileme.

On je sastavio listu najboljih igrača za španski As, na vrhu iste našao se omaleni Argentinac, a mjesta za Kristijana Ronalda nije bilo.

Uz Mesija, na njega su poseban utisak ostavili Mohamed Salah, kao i Eden Azar, Nejmar i Kilijan Embape.

– Mesi je, naravno, broj jedan. Takav talent nećemo vidjeti idućih 20 ili 30 godina – istakao je Ronaldo koji nikad nije krio divljenje prema argentinskom čarobnjaku.

Legendarni napadač nije objasnio zašto je sa liste izostavio Portugalca, ali je objasnio da razumije zašto ga upoređuju s fudbalerom Pari Sen Žermena, Kilijanom Embapeom.

– Mnogi kažu da izgleda kao ja, vrlo je brz, dobro završava, sjajno se kreće, jednako dobro šutira s obje noge i ima ogroman potencijal. Pa, iako imamo sličnih karakteristika, ne volim poređenja, pogotovo između igrača različitih generacija – dodao je on.

Ronaldo je danas većinski vlasnik Real Valjadolida i smatra da je Primera najjača na svijetu.

– Možda engleski klubovi više zarađuju od TV prava, ali najbolji igrači na svijetu igraju u Španiji, barem većina – zaključio je Ronaldo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO