Hronika

Milan je na sreću preživio: Sličan scenario se desio prije nekoliko godina kada su dječaka roditelji "poveli u smrt" SKOČIVŠI SA 6 SPRATA HOTELA

Jezivo ubistvo dvojice dječaka u Novom Sadu koje je otkriveno tokom vikenda nakon što su njihovi roditelji izvršili samoubistvo skokom sa solitera podsjetilo je na slučaj iz 2011. godine, kada su dječaka, Milana Ponjigera (15), roditelji Palko i Ilonka poveli u smrt skočivši sa šestog sprata samačkog hotela na Zvezdari.

Milan je na sreću preživio: Sličan scenario se desio prije nekoliko godina kada su dječaka roditelji "poveli u smrt" SKOČIVŠI SA 6 SPRATA HOTELA
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER

Dječak koji je tada imao samo tri godine, Milan Ponjiger, otac koji je bio vojni penzioner Palko Ponjiger (51) i njegova supruga Ilonka, skočili su sa šestog sprata samačkog hotela na Zvezdari zajedno sa trogodišnjim sinom.

Vojni beskućnik, penzionisani kapetan Palko i njegova žena Ilonka Ponjiger su na mjestu ostali mrtvi, a Milan je prikom pada polomio obe noge i ruke i njegovo stanje bilo je teško.

Pročitajte još

Dvostruko ubistvo i samoubistvo

U Novom Sadu mladi bračni par, M. P. S. (23) i L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2, nakon što su ubili sopstvenu decu.

Oni su u petak oko 22 časa ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako je Blic pisao, ovaj bračni par je živjeo na Petrovaradinu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale da su čuli da je M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živio bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu