Zabava

Milan Stanković pokrenuo biznis u Americi "Ozbiljno zarađuje, a ljudi iz Srbije rade za njega"

Pjevač Milan Stanković već neko vrijeme je posvećen hrišćanstvu.

milan stanković
FOTO: MILANSTANKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

On obilazi manastire, a nedavno je primjećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Kako je muzičku karijeru stavio na “stendbaj” mnogi su se pitali od čega popularni pjevač živi.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

– Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lijepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni – pričao je izvor blizak pjevaču za “Republiku”.

– Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi cijeli biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cvjeta – zaključuje sagovornik za gorepomenuti portal.

Da podsjetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sjedi sa monasima u prvom redu.

Pročitajte još

Pjevač se u posljednje vrijeme posvetio vjeri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije, prenosi Blic.

– Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vjernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama – rekao je kaluđer tada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije