Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIKAD SE NE RAZDVAJAJU Zaljubljeni par u društvu sa prijateljicom, a Petar sve oduševio (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Zaljubljeni par Milica Todorović i Petar Strugar se ne razdvajaju, a slobodno vrijeme koriste da se druže sa pjevačicom Slavicom Ćukteraš.

O tome svjedoče i fotografije koje su nastale kada su njih troje u društvu Slavičine kćerke Viktorije napuštali kafić u elitnom beogradskom naselju, u kojem je pazarila stan Todorovićeva, piše Blic.

Dok su sjedili u kafiću i uz smijeh razgovarali Slavica je povremeno izlazila napolje da se igra sa nasljednicom. Nekada mega popularnu zvijezdu “Granda” buslikali smo u tim trenucima u opuštenom odjevnom izdanju i bez trunke šminke na licu.

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Nakon što su popili po piće Slavica, Petar i Milica, kao i njihov prijatelj i Slavičina kćerka napustili su lokal, a Milica Todorović je toliko bila gladna da kesu sa hranom nije ispuštala ni dok je hodala ka svom stanu, u kojem je ekipa nastavila druženje. Očigledno je Milica toliko zaljubljena da ne mari za figuru.

Njen dečko Petar Strugar je bio veoma pažljiv prema maloj Viktoriji koju je do Miličinog stana nosio na ramenima, a ovaj prizor je sve prisutne prolaznike raznežio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO