Zabava

Milica otkrila detalje iz veze sa Lukom Dačićem "Ljubav se desila poslije Egipta"

Sin političara i predsjednika Narodne skupštine Srbije Ivice Dačića, Luka Dačić (22), smuvao je pjevačicu Milicu Jokić, a ona je sad otkrila detalje njihovog odnosa.

Milica otkrila detalje iz veze sa Lukom Dačićem "Ljubav se desila poslije Egipta"
FOTO: MILICA.JOKIIC/INSTAGRAM/SCRRENSHOT

Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo prije svega duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pjevam ”Kad zamirišu jorgovani”, on tu pjesmu voli. Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene prije svega poštovao kao pjevačicu – rekla je Milica i dodala:

– Ivica je sjajan čovjek, vrlo je ljubazan i normalan i drag. Uglavnom mi je govorio da budem uporna i da slušam samu sebe.

– Rano je da pričam o svadbi i bebi… Tek smo na početku. Iskreno, sada mi je karijera na prvom mjestu – kaže Milica i dodaje:

– To se desilo poslije toga. On je meni prije svega dobar prijatelj i drug, a ljubav se desila poslije Egipta… Luka dolazi često na moje nastupe. Nije ljubomoran, on je divan, pristojan i lijepo vaspitan dečko – kaže ona, piše Blic.

Prihvati notifikacije