Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MILICA PAVLOVIĆ UŽIVA U LUKSUZNOM STANU Evo sa kojim poznatim muškarcem je viđaju komšije

Zabava
Autor:

Foto: Stefan Stojanov, Luka Bošković/RAS Srbija

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji prošlog ljeta kupila je stan za nevjerovatnih 300.000 evra.

Kako saznaje Blic od komšija, poslije Noleta ona im je omiljena komšinica. Budući da je već neko vrijeme promijenila način ishrane, evo šta u veganskom restoranu kažu o njoj:

– Dolazi nam Milica Pavlović, kako da ne. Često dolazi i naručuje razne naše specijalitete. Vrlo je prijatna i ljubazna. Ponekad dođe sama, a dolazi i sa onim producentom na čiji studio su prije nekoliko mjeseci bacili bombu. Mislim da je riječ o Filipu – rekao je muškarac koji radi u ovom objektu i dodao da ne zna da li su to poslovni ili prijateljski razgovori, ali se dugo zadržavaju.

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Mladićem koji radi u kafiću u blizini zgrade u kojoj živi Pavlovićeva dodaje:

– Milica Pavlović nam je omiljena mušterija pošto ostavlja najveći bakšiš! Daje i šakom i kapom! Obožavamo je, ona je naša drugarica. Uopšte nije umišljena i bahata, kao druge zvijezde, potpuno je normalna i prizemna, uvijek vrlo ljubazna i nasmijana. Dolazi bar jednom nedjeljno. Rijetko kada sjedne da popije kafu, uglavnom nosi kafu sa sobom. Moram da priznam da me oduševljava što je uvijek dotjerana, u svakoj prilici. Vidi se da vodi računa o svom izgledu – rekao je konobar kafića čiji je čest gost Pavlovićeva.

Mlada muzička zvijezde, kao i svaka žena, voli da kupuje krpice i to čini u obližnjem butiku.

– Milica je naša mušterija, dolazi kod nas često i kupuje razne stvari. Uglavnom nešto što joj treba za nastup ili za neki izlazak. Nije zahtjevna, laka je za saradnju. Ne smijem zbog gazdarice više ništa da otkrivam. Uglavnom, o Milici sve najbolje – rekla je djevojka koja radi u ovom butiku.

Popričali smo i sa gospođom koja živi u zgradi gdje stan ima Pavlovićeva.

– Viđam Milicu u prolazu. Uvijek se javi ljubazno. Čini mi se da je uvijek u nekoj gužvi. Viđam je u muškom društvu, ali rekla bih da su joj to prijatelji. Živi sama, pa voli da joj u stanu prijatelji prave društvo, ne voli djevojka samoću. Čula sam da joj je stan perfetkno sređen – rekla je ova žena, pa nastavila svojim putem.

Iako smo mislili da ćemo sresti Milicu, to se nije dogodilo, što i ne čudi budući da je ovih dana stalno van kuće, jer promoviše novi singl “Status kvo”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO