Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Milijana (21) NAPUŠTA Milojka (74), a otkrila je ŠOKANTNE stvari iz njihovog SEKSUALNOG ŽIVOTA

Zabava
Autor:

Foto: Beba Bojović/RAS Srbija

Kontroverzan par, o kojem priča cijela Srbija, Milojko (74) i Milijana (21), uskoro će se razdvojiti zbog rijalitija, a ono što su odlučili iznenadiće mnoge.

Iako su najavili da bi zajedno ušli u “Parove”, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju “RINA” Milijana Bogdanović planira da uđe u rijaliti bez Milojka Božića.

Milojko, naime, najvjerovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

– Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti – kaže Milijana, pa se dotakla teme njihovog seksualnog života.

Foto: Milijana Božić/Facebook screenshot

– Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu – dodaje Milijana.

Oni su najavili svadbu za 7. septembar, a Milijana kaže da će biti najljepša svadba ikada. Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO