Zabava

MILJANA LIJE GORKE SUZE Kulićeva saznala da se Ivan Marinković ženi, pa briznula u plač (FOTO)

Ivan Marinković odlučio je da stane na "ludi kamen" sa vjerenicom Jelenom Ilić, a za to je saznala njegova bivša partnerka Miljana Kulić sa kojom ima sina.

Miljana Kulić plače
FOTO: ZADRUGA/TV PINKSCREENSHOT

Naime, tokom emisije Pitanja gledalaca Miljana Kulić je saznala da se njen bivši ženi i tokom emisije je briznula u plač.

– Hitpotetički da saznaš da se Ivan Marinković ženi u subotu šta bi mu poželjela?

FOTO: IVANMARINKOVIC79_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: IVANMARINKOVIC79_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Sve najljepše, to bih mu poželjela. On i ja nemamo ništa zajedničko sem Željka. Ja nemam emocije prema tom čovjeku, a plačem jer mi nedostaje Željko – rekla je Miljana i briznula u plač, a voditelj joj je prišao i zagrlio je kako bi je utješio.

Ivan će svadbu napraviti u nedjelju, a ceremonija će biti intimna.

– Ivan ne planira da zove puno gostiju na svadbu, jer je ceremonija intimna. Odlučio je da oženi svoju vjerenicu Jelenu Ilić i da konačno izgovore sudbonosno “da”, pred malim brojem ljudi. Pozvaće nekoliko članova porodice i par prijatelja koji će upotpuniti njihovo veselje – priča dobro obaviješten izvor i dodaje:

Pročitajte još

– Još uvijek nije poznato da li će mali Željko, Ivanov sin, prisustvovati slavlju. Ostaje da se sačeka nedjelja kako bi se sve ispratilo, a mladenci završavaju posljednje pripreme pred vjenčanje – zaključuje dobro obaviješten izvor, piše Blic.

Inače, ovo će biti drugi brak Ivanu Marinkoviću, koji iz braka sa pjevačicom Gocom Tržan ima kćerku Lenu, dok je iz romanse sa Miljanom Kulić dobio sina Željka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu