Sport

Miljković: Uprkos podmlađivanju, Borac uvijek ide na trofeje

Rukometni klub Borac m:tel je doveo prvo pojačanje! Povratnik u Banjaluku je Stefan Miljković, snažan lijevi bek koji je već nastupao za “crveno-plave”.

Miljković: Uprkos podmlađivanju, Borac uvijek ide na trofeje
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Miljković se nakon godinu dana vraća u ekipu sa kojom je osvojio titulu šampiona BiH.

– Vraćam se u poznato. Borac i Banajluka su mi ostali u lijepom sjećanju. Rekao sam i kad sam odlazio da ću se vratiti ali iskreno nisam očekivao da ću ovako brzo. Nije bila lagana odluka jer je Vojvodina u usponu i to je šampion Srbije. Ipak prelomio sam i nadam se da ću dati pun doprinos Borcu u narednoj sezoni- istakao je Miljković.

Stameni bek je upoznat da će Banjalučani da podmlade tim i da se oslone na domaće igrače.

– Vidim da je cilj da mi stariji i iskusniji pomognemo mladima da se afirmišu, ali Borac je klub od kojeg se uvijek traži i borba za trofeje tako da sam uvjeren da nećemo odustati od toga. Nadam se da će ekipa biti pravi spoj mladosti i iskustva i da će se boriti makar za jedan trofej uprkos podmlađivanju. Znam da je Banjaluka grad rukometa, da ima potencijala pričao sam sa trenerom Mikićem i tu sam da maksimalno pomognem- rekao je povratnik Miljković.

Dolaskom Miljkovića, nastavljeno je sklapanje ekipe za narednu godinu. Borac je ranije produžio saradnju sa Milošem Nježićem i Vladom Draganićem.

Prihvati notifikacije