Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Milutinović: Mijenjao bih gol za tri boda

Sport
Autor:

Foto: G. Šurlan/RAS Srbija

Remi za brigu! Borac je na utakmici protiv Širokog brijega (1:1) ponovo pokazao slabosti koje ih muče tokom većeg dijela jesenje sezone. Banjalučani nisu uspjeli da realizuju svoje prilike, pa su na kraju morali da jure kako bi došli barem do remija.

Vezni igrač Zoran Milutinović je golom donio bod Banjalučanima ali ističe da ekipa definitivno nije zadovoljna ovim rezultatom. Utakmica je obilovala šansama, a gosti su kod 0:1 imali još dvije velike šanse kojima su mogli da dođu i do trijumfa.

Iako je domaći tim u posljednjih 40 minuta imao igrača više, a trener Krunić je u igru uveo pored Srđana Vujaklije još dva napadača Sašu Kajkuta i Bojana Markovića na kraju je Borac došao samo do boda.

-Uvijek može bolje, moglo je i moralo i na ovom meču. Ostaje žal za tri boda posebno se to može reći kada ne pobijedite na svom terenu. Bili smo u zaostatku, primili smo nesmotren gol koji nas je zaista presjekao u finišu prvog poluvremen . Jednostavno ovo je bio baš težak dan za nas. Na kraju smo uspjeli da izvučemo bod i s obzirom na sve okolnosti i sve što se dešavalo na terenu mislim da možemo biti zadovoljni sa remijem, jer smo i mi ali i oni imali nekoliko prilika – istakao je Zoran Milutinović.

Nakon prvih zvižduka na Gradskom stadionu oko 70 minuta došlo je i do izjednačenja.

-Postigao sam pogodak, to uvijek prija, međutim, mnogo bih sretniji bio da je to uradio neko drugi, a da mi nismo izgubili ta dva boda. Naravno da smo svi željeli pobjedu, to se moglo videti i svi smo učinili mnogo toga da dođemo do nje, ali nismo uspeli. Na kraju je dobro što sa porazom ne čekamo meč protiv Sarajeva. To je šampion, ekipa koja je imala nekih kikseva i koja će kao što smo mi imali protiv Širokog, protiv nas imati imperativ pobede ali mi ćemo dati sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat –rekao je fudbaler Borca Zoran Milutinović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO