Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Ministarka sporta čestitala mladim fudbalerima: Srpska dominirala na turniru u Beogradu

Sport
Autor:

Foto: MPOS

Ministarka porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović primila je danas članove fudbalske reprezetacije Republike Srpske do 12 godina koja je nedavno u Beogradu osvojila turnir “Dragan Mance – Kup 2019”.

Ministarka Davidović izrazila je veliko zadovoljstvo što je imala priliku da primi članove reprezentacije Republike Srpske.

-Imali smo priliku da ugostimo pobjednike turnira u Beogradu i još jednom im čestitam na ovom velikom uspjehu. Bilo je tu i pojedinačnih uspjeha ali oni su zaista skromni i ne žele mnogo o tome da pričaju.  Mi u ministarstvu činimo sve da učinimo sport dostunim svoj djeci. Pripremili smo projekat koji ćemo realizovati u narednom periodu, odnosi se na školski sport. Drago nam je na djeca njeguju prijateljstvo, da se raduju pojedinačnim uspjesima jer to je jedina šansa da dođu do timskog uspjeha – rekla je ministarka porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović.

Foto: MPOS

Selektor reprezentacije Republike Srpske do 12 godina Veljko Cvjetinović  izrazo je zadovoljstvo zbog postignutog uspjeha.

-Počastvovan sam jer je jednu reprezentatvnu slekciju primili ministarstvo i zahvaljujem se mistarki na ovakvom gestu. Mi smo na prestižnom turniru osvojili prvo mjesto u jakoj konkurenciji na fenomenalan način gdje smo bili dominantni sa maksmilanihm brojem pobjeda, sa gol razlikom 27:0. Imali smo najbolje pojedince u svojoj kategoriji ali i najboljeg igrača i golmana na cijelom turniru među 200 ekipa.  Primili smo pohvale od fudbalskih velikana koji su pratili turnir što nam je takođe veliko zadovljstvo – rekao je Cvjetinović.

Za najboljeg fudbalera proglašen je napadač FK Kozara Dragan Pejić, dok je Mladen Ubiparipović (Željezničar Doboj) ponio epitet najboljeg golmana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO