Zabava

Miodrag Dragičević o ožiljku po kom je prepoznatljiv: Pojavio se hematom, PA SU USLIJEDILE OPERACIJE

Glumac Miodrag Dragičević je krenuo stopama svoje sestre Tamare Dragičević te se posvetio glumi, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom. Dragičevića su gledaoci zapazili u seriji, „Čizmaši”, a potom i u „Južnom Vetru”.

Miodrag Dragičević o ožiljku po kom je prepoznatljiv: Pojavio se hematom, PA SU USLIJEDILE OPERACIJE
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Ono zbog čega je Miodrag i te kako prepoznatljiv jeste ožiljak koji ima ispod desnog oka. U periodu kada ga publika nije zanala po imenu, ožiljak je, kako kaže, bila dovoljna asocijacija na njega, prenosi Blic.

– Kada sam snimio samo „Čizmaše”, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo – ispričao je glumac, pa otkrio kako je nastao ožiljak ispod oka:

– Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povrijedio se, pojavio se hematom, uslijedile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak” – rekao je Miodrag za Hello.

– Išao sam na operaciju, malo su ga smanjili, ali nisu mogli da ga sklone, pa je ostao dio mene. Jednostavno, koža mi je osjetljiva i tako reaguje. Poslije svake povrede mi ostanu ožiljci – ispričao je tom prilikom Miodrag Dragičević.