Hronika

Misterija na željezničkom mostu u Čačku: Prolaznici pronašli nekoliko neobičnih tragova, istražuje se da li je neko SKOČIO U RIJEKU

Na Željezničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mjesta, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu. Još nije utvrđeno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi.

Misterija na željezničkom mostu u Čačku: Prolaznici pronašli nekoliko neobičnih tragova, istražuje se da li je neko SKOČIO U RIJEKU
FOTO: RINA

Taj most ima pješačku stazu i dosta ljudi tuda prolazi. Jutros kad sam krenuo na posao na sredini mosta, odakle je ta osoba vjerovatno skočila u vodu, ugledao sam do pola izgorjelu svijeću koja je bila zamotana u novac i crveni konac. Ko zna šta se tu noćas sve izdešavalo – rekao je za RINU jedan Čačanin.

Pročitajte još

Na terenu su bili i vatrogasci spasioci koji su se spustili do rijeke Zapadne Morave kako bi eventualno pronašli dodatne tragove ukoliko je zaista došlo do skoka sa Željezničkog mosta.

– Još nije poznato da li je neko zaista pokušao samoubistvo skokom sa mosta i tijelo nije pronađeno, ali je nejasno zašto bi neko tik uz ogradu ostavio ranac i lične stvari, ali i tu sveću – kaže sagovornik.

Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta, nadležni su odnijeli na dalju analizu.