Hronika

MISTERIJA OTMICE U CENTRU GRADA Žena prijavila da je vidjela kako muškarca guraju u auto i odvoze

Slučaj navodne otmice u beogradskom naselju Vračar u Ulici Vukoce Mitrović koja se navodno odigrala u subotu uveče, još je obavijen velom misterije jer policija za sada nije pronašla nijedan trag povezan sa ovim slučajem.

MISTERIJA OTMICE U CENTRU GRADA Žena prijavila da je vidjela kako muškarca guraju u auto i odvoze
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Tri otmičara kako na silu guraju jednom muškarca u automobil vidjela je navodno jedna starija sugrađanka sa svog prozora. Pozvala je policiju i prijavila, ispričavši da je automobil marke “pežo” u koji su strpali muškarca otišao u nepoznatom pravcu.

Odmah nakon što je ova informacija uznemirila javnost, iz policija je rečeno da su njihove ekipe na terenu i da utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Međutim, ni dan kasnije, policajci nisu naišli ni na šta što bi ukazalo na to da se u centru Beograda odigrala filmska otmica.

– I dalje se obavljaju provjere na terenu ali prema onome što se do sada saznaje, niko od stanara iz okolnih zgrada nije ništa čuo niti vidio. Ni na snimcima sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada takođe nije uočeno ništa sumnjivo, ali se nastavalja rad na ovom slučaju – rekao je izvor Blica upoznat sa istragom.

Pored toga, do sada u policijskim evidencijama nije bilo zvaničnih prijava nestanka ili otmica, tako da se ni za jednom osobom koja bi mogla da se dovede u vezu sa ovim slučajem, u ovom trenutku ne traga.