Hronika

Misterija UBISTVA DANKE ILIĆ: Od nestanka djevojčice prošla su 3 mjeseca, NJENO TIJELO NIJE PRONAĐENO

Tačno tri mjeseca prošlo je od nestanka djevojčice Danke Ilić (2), a do danas njeno tijelo nije pronađeno.

Misterija UBISTVA DANKE ILIĆ: Od nestanka djevojčice prošla su 3 mjeseca, NJENO TIJELO NIJE PRONAĐENO
FOTO: DRUSTVENE MREZE

Zbog njenog nestanka cijela Srbija i region digli su se na noge u nadi da će dijete biti što prije pronađeno i vraćeno svojim roditeljima, međutim otkrivene su užasne vijesti.

Djevojčica Danka Ilić je ubijena, a osumnjičeni za njenu smrt sramno ćute i ne žele da otkriju šta su uradili sa njenim tijelom, piše Blic.

Nakon deset dana od nestanka djevojčice i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek automobila i odnijeli na deponiju.

Kako su saopštili iz VJT u Zaječaru, saslušanje novih svjedoka zakazano je za 5. jul i tada bi trebalo da budu ispitana tri svjedoka.

Izvor upoznat sa slučajem istakao je da je jedan od njih građanin Bora, dok su druga dva mještani Brestovačke banje.

Pročitajte još

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, nedavno je treći put saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru gdje je odgovarao na dodatna pitanja tužioca.

Kako je Blic pisao, on je ostao pri svom prvom iskazu datom početkom juna mjeseca, odnosno da je kobnog dana bio u Banjskom polju u okolini Bora, kao i da ostaje pri iskazu da nije vidio Danku Ilić, a zatim i da je udario službenim automobilom.

-Janković je tada detaljnije objašnjavao kretanje kobnog dana, tačnije sve ono što je tužiocu bilo nejasno nakon prvog saslušanja. On je objasnio i tok kretanja nakon što je navodno Danka udarena, odnosno objasnio da je razlog zadržavanja pored deponije na Starobanjskom putu taj što je morao da obavi telefonski razgovor – navodi izvor.

Podsjetimo, drugi optuženi Dejan Dragijević je priznao ubistvo.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu