Svijet

Misteriozna SMRT MILIONERA koji je nedavno oženio manekenku: Noć proveo u klubu, a ujutru se srušio na ulici

Mladi milioner, hotelski tajkun Vivek Čada (33), misteriozno je umro samo osam nedjelja nakon što se vjenčao na raskošnoj sikskoj ceremoniji.

Misteriozna SMRT MILIONERA koji je nedavno oženio manekenku: Noć proveo u klubu, a ujutru se srušio na ulici
FOTO: STUTTEE CHADHA / FACEBOOK/SCCREENSHOT

On je imao bliske veze sa istaknutim članovima britanske Кonzervativne partije i vodio je “Najn grupu” vrednu više miliona funti, koja se bavila hotelima i nekretninama.

Čada se iznenada srušio na ulici u centru Londona u ranim jutarnjim satima u nedelju, samo nekoliko sati nakon što je primećen na žurki u ekskluzivnom noćnom klubu Anabel u subotu uveče, prenosi Blic.

Pre samo dva mjeseca, Čada je oženio Stuti Čadu (29) na glamuroznoj ceremoniji u hotelu sa pet zvjezdica koja je bila kulminacija nedjelju dana svečanosti.

– Nema riječi da se opiše šta se dogodilo. U šoku sam i još uvijek pokušavam da shvatim to. Vjenčali smo se tek prije osam nedjelja i bilo je prelijepo. Sada moram da se nosim sa gubitkom ljubavi svog života. Srce mi je slomljeno – rekla je za Dejli mejl udovica.

Vjeruje se da će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti, imajući u vidu njegove godine i činjenicu da nije imao nikakvih poznatih zdravstvenih problema. Izvori bliski njemu ukazuju na to da je riječ o prirodnoj smrti, odnosno da je posledica srčanog udara.

– Nije umro na svojoj adresi u Londonu, već je bio na drugoj lokaciji kada se to desilo. Još ne znamo puno činjenica i čekamo da utvrdimo šta se tačno dogodilo – dodao je izvor.

Prijatelji su otkrili da porodica još uvijek nije obaveštena o tačnim uzrocima smrti Čada, ali jedan je tvrdio da prvi izveštaji ukazuju da je ona posledica srčanog udara za koji se vjeruje da se dogodio u njegovoj rezidenciji u centru Londona.

Čada je bio veoma uticajan u britanskim političkim krugovima. Bio je redovni posetilac događaja u organizaciji Кonzervativne stranke i imao je prijateljske odnose sa bivšim premijerima Dejvidom Кameronom i Terezom Mej.

Prihvati notifikacije