Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MISTERIOZNA SMRT MLADOG RUKOMETAŠA Taksista pronašao tijelo mladića (20) na putu, otac SUMNJA NA UBISTVO

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Gojko Grozdanić (20), mladić čije je beživotno tijelo sa povredama glave pronađeno u lokvi krvi na putu Sombor-Stapar kod skretanja za Prigrevicu, bio je perspektivni rukometaš i u svom selu poznat kao vrijedan i dobar mladić.

Za sada se vjeruje da je na njega naletjelo vozilo, dok njegov otac sumnja u to i čeka nalaze obdukcije.

Beživotno tijelo mladića koje je ležalo u lokvi krvi na lokalnom putu Prigrevica-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu u blizini Apatina primijetio je taksista u noći između subote i nedjelje, koji je odmah alarmirao hitne službe, piše Blic.

Policija je stigla na lice mjesta i istraga je pokrenuta, a prema informacijama koje su do sada poznate, sve ukazuje na to da je na nesrećnog mladića naletjelo vozilo dok je hodao kraj puta.

Policija intenzivno traga za vozačem za koga se sumnja da je upravljao vozilom i nakon nesreće pobegao sa lica mesta.

U međuvremenu, otac nastradalog mladića, prema riječima njihovih poznanika, ne može da dođe sebi od šoka i tuge i dok obdukcija ne utvrdi tačan uzrok smrti njegovog sina, ne uzda se u nepotvrđene informacije.

Foto: RAS Srbija

– Njegov otac je ispričao da je Gojko te noći prvo bio u Apatinu, a potom i u jednom restoranu u Staparu, odakle je krenuo kući u Prigrevicu. Šta se dalje zbivalo, nada se da će otkriti policija – kaže jedan Grozdanićev poznanik, ističući da Gojkov otac ne isključuje mogućnost da je njegov sin ubijen.

Otac mladića za “Blic” je ispričao da smatra da su okolnosti u kojima je njegov sin izgubio život “čudne”, tvrdeći da je “doktorka javila da njegov sin od povreda glave nije umro”.

Pitao sam gdje je, nije odgovorio

Prema bratovim riječima, Gojko je sa njim i društvom veče proveo u Apatinu, kada je u 11 i 30 odlučio da ide u Stapar na koncert. Prema njihovim riječima Gojko je autostopom stigao u Stapar gdje je ostatak večeri proveo sa društvom, što izjavama potvrđuje i prijatelj iz Stapara koji je to veče bio sa njim i sa kojima se rastao na kobnoj raskrsnici prema Somboru. U 2 je zadnji put viđen u Staparu.

– Nismo se dopisivali, poslao sam mu samo poruku i pitao ga “Gdje si?”, na koju nije odgovorio. Telefon je bio kod njega kad su ga pronašli i bio je čitav. Na licu mjesta su konstatovali smrt – kaže brat stradalog.

Grozdanić je inače, prema riječima mještana, dobar i vrijedan mladić. Njegovi roditelji su razvedeni, a on je živio sa ocem, dok je brat bio sa majkom. Do nedavno je bio član jednog prigrevačkog rukometnog kluba, bio je izuzetno perspektivan, a pored toga vrijedno je radio sa ocem kako bi mu pomagao oko domaćinstva.

Povremeno je ocu pomagao i na građevini.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO