Zabava

Mitar Mirić opleo po mlađim kolegama: Danas svi nešto pjevaju, nema tu poštovanja kao nekada

Folker Mitar Mirić otkrio je šta mu je donijela pjesma ''Ne može nam niko ništa'', ali i progovorio o odnosu sa mlađim pjevačima i istakao da ga ne poštuju kao što je on svoje starije kolege nekada.

Mitar Mirić opleo po mlađim kolegama: Danas svi nešto pjevaju, nema tu poštovanja kao nekada
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Jako je teško dostići moje stare hitove, i ne samo moje, već i sve ostale hitove koje su moje kolege nekada snimale. Nove pjesme moraju da se snimaju, da znaju da postojiš jer, ako ne snimaš, kao da te nema. Kao da si nestao. Ne može da se živi samo od stare slave – rekao je pjevač za “Srpski telegraf” i otkrio da li je razmišljao da snimi nastavak svog najvećeg hita “Ne može nam niko ništa”.

– Ma to nema šanse ni za 100 godina da se ponovi. Ta pjesma je neuništiva. Ta pjesma je za mene bila sedmica na lotou. Ona je najveći uspon u mojoj karijeri. Pevala se i tokom rata i bombardovanja. Pjesma je postala patriotska, na neki način – komentariše on.

Folker ističe da nekada nije bilo zavisti i ljubomore među pjevačima i da današnje kolege nemaju poštovanja prema njemu, prenosi Blic.

– Nije bilo ljubomore među kolegama. Danas svi nešto pjevaju. Prođe pored mene, drmne me i kaže: “Ćao”, a ja ne znam ko je. Nema tu poštovanja kao nekada. Sjećam se, kada sam nekada sretao Nedeljka Bilkića, ljubio sam ga u ruku. Sad te neki klinac klepi po ramenu i kaže: “Ej, gde si” – kaže on.

Prihvati notifikacije