Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Mitrović KOŠTAO NAVIJAČA 855 funti, a onda se sa njim ZEZAO NA INSTAGRAMU

Sport
Autor:

Foto: Peter Powell/EPA

napadač Fulama Aleksandar Mitrović je u utakmici 1. kola FA Kupa protiv četvrtoligaša Oldama promašio penal kod rezultata 1:1, a kasnije je njegov tim eliminisan iz ovog takmičenja (1:2) i na taj način je ostavio bez zarade na kladionici jednog od navijača svog tima.

Izvjesni Džejmi Blit je na svoj profil postavio fotografiju sa utakmicama koje je odigrao, a jasno se vidi da je sedam utakmica ispravno tipovao, a nedostajao mu je samo trijumf Fulama, međutim srpski reprezentatiac je bio neprecizan sa bijele tačke, poslije čega su gosti uspjeli da postignu gol i naprave veliko iznenađenje.

Navijač je tagovao Mitrovića, a onda je uslijedila prepiska:

“Nema problema prijatelju”, poručio je napadač, Blit je vjerovatno mislio da ga Mitrović nije razumio, pa je dodao: “Mislim, izgubio sam 855 funti.”, a onda je stigao još jedan odgovor: “Da, znam.”

Foto: instagram

Napadač “Orlova” je bio neprecizan sa bijele tačke i u novembru, kada je Srbija u okviru Lige nacija igrala sa Crnom Gorom, pokušao je “panjenku”, ali je lopta otišla iznad prečke, međutim, tada je bio precizan iz igre i promašaj se desio kod rezultata 2:0, a susret je završen  trijumfom srpskog tima od 2:1.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO