Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MJEŠTANI GNJEVNI NA PEKARA PEDOFILA Presretao dječaka (12), vodio ga na periferiju grada, pa ZLOSTAVLJAO

Hronika
Autor:

Foto: Profimedia

Vlasnik jedne poznate pekare u Novom Pazaru N. G. (58) uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je od avgusta u više navrata prisiljavao dječaka (12) da ga oralno zadovoljava. Muškarac je na saslušanju u policiji priznao da je zlostavljao dijete i određen mu je pritvor do 30 dana.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je osumnjičeni prvi put napastvovao dječaka krajem avgusta, a posljednji put početkom ove sedmice. Nakon toga je i uhapšen, piše Blic.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, N. G. je dječaka, koristeći njegovu nezrelost i naivnost, kolima odvodio do periferije grada i popularnih izletišta gdje ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji, za šta ga je kasnije nagrađivao novcem.

– Tokom saslušanja N. G. je sve priznao, ali tokom istrage će sve biti detaljno provjereno. Na teret mu se stavlja krivično djelo obljuba nad djetetom – kaže izvor “Blica” iz istrage.

Nesrećni dječak je na početku ćutao o torturi kroz koju prolazi. Da li zbog toga što mu je pekar prijetio ili iz nekog drugog razloga za sada nije poznato, ali dječak je prije nekoliko dana skupio hrabrosti i sve ispričao roditeljima.

Dječakovi roditelji, iako u šoku, odmah su sa tinejdžerom otišli u policiju i prijavili slučaj.

Policija je ubrzo privela N. G, a on, suočen sa brojnim dokazima, priznao je i detaljno ispričao šta je radio djetetu i gdje ga je sve vodio.

– Tjerao je dečaka da ga oralno zadovolji u automobilu. Provjerava se još da li je pekar ucjenjivao dječaka ili mu je možda nudio novac za seksualne usluge. U cilju zaštite maloljetnika, ne možemo otkriti kako je pekar stupio u kontakt sa dječakom – rekao je izvor beogradskog lista.

Nakon saslušanja pekaru je određen pritvor i sproveden je u zatvor.

Zaposleni u pekari u šoku

Iako se vijest brzo pročula gradom, buregdžinica je juče uredno radila, ali je mušterija bilo nešto manje nego prethodnih dana.

– Ne bismo ništa da komentarišemo. Gazda je prema nama korektan, nikada se čudno pred nama nije ponašao, porodičan je čovjek i sve to treba dobro provjeriti – kratko nam je rekao jedan od prodavaca.

– Promet je već opao. Ljudi gledaju u izloge i glasno komentarišu da je hljeb koji oni jedu pekao pedofil. Iako imamo najbolji burek u gradu, danas nismo prodali nijedan pleh. Poznajem gazdu godinama, ništa nije ukazivalo da ima pedofilske sklonosti – kažu zaposleni.

Protest ispred pekare: Ako je kriv nek zatvori lokal i ide

U popodnevnim satima ispred pekare N. G. okupilo se dvadesetak građana koji su na taj način željeli da izraze nezadovoljstvo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO