Banjaluka

MJESTO ZA MLADE U Domu omladine sutra koncert Muzičkog ateljea "Rok simfonija"

U Domu omladine sutra će biti održan koncert polaznika Muzičkog ateljea „Rok simfonija“.

dom omladine
FOTO: GRAD BANJALUKA

Nastupiće polaznici iz klasa Dragan Maconja, Vanja Cvijanović, Duško Cikota i Kristina Maconja. Kako ističu iz ateljea, oni su spremni za novi nastup.

Inače, raznoliki sadržaji koji su održani u proteklom periodu u Domu omladine pokazuju da je ovaj prostor vraćen u ruke mladih.

Dom omladine otvorio je svoja vrata i brojnim udruženjima, koja su koristila ovaj prostor za organizaciju svojih aktivnosti, organizovane su i izložbe i mini sajmovi, čime je ostvarena namjera gradske administracije da nakon revitalizacije ovaj prostor postane mjesto za mlade.

Podsjećamo,u protekloj, 2021. godini, Dom omladine je uređen, a veći dio prostorija opremljen je novim namještajem i dodatnom tehničkom opremom. Uz sve to, zamijenjeni su podovi u plesnoj sali u dijelu amfiteatra, gdje se nalazi scena.

Takođe, u ovim prostorijama zamijenjena je i rasvjeta, pa je tako postojeća neonska zamijenjena potpuno novom, led rasvjetom. Prostorije Doma omladine dobile su i lift kako bi pristup krovnom prostoru, koji je nedavno promovisan i stavljen u upotrebu, bio prilagođen osobama sa invaliditetom.

Prihvati notifikacije