Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MLADE SEKCIJE ZASLUŽUJU DESETKU” Rukometni Savez RS sve više jača

Sport
Autor:

Foto: Darko Basara/RAS Srbija

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske u Bijeljini istaknuto je zadovoljstvo urađenim u dosadašnjem periodu. Takođe je rečeno kako je na zadovoljstvo završen prvi dio tekuće sezone.

– Više sam nego zadovoljan, a posebno bih pohvalio takmičenje mladih selekcija i oni zaslužuju čistu desetku – rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

On je sve upoznao i o stanju rukometa u BiH te je naglasio da je suđenje dosta loše. Na ovo se nadovezao Staša Košarac koji je dao prijedlog da se formira Komitet za suđenje koji bi pratio rad sudija.

Na sastanku je bilo govora i o Svesrpskom kupu koji se igra 21. i 22. decembra na Palama. Sad je izvjesno da je dobojska Sloga zbog finansija odustala, a igraće Slavija koju će pojačati nekoliko igrača iz Leotara. Upravo će Slavija u polufinalu na megdan Borcu, drugi par su Vojvodina – Metaloplaatika.

Na sjednici Upravnog odbora jednoglasno je odlučeno da Vojislav Rađa bude selektor A reprezentacije Republike Srpske. Takođe je prihvaćen prijedlog Staše Košaraca da se u narednom periodu organizuje Dani rukometa gdje bi se birali najbolja rukometašica i najbolji rukometaš, klub, sportski radnik i trener.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO