Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

Mladi fudbaleri iz Pelagićeva osvojili prvo mjesto na turniru u Mađarskoj

Regioni
Autor:

Foto: Srna

Polaznici Škole fudbala “BAAP evrogol” iz Pelagićeva osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom fudbalskom turniru “Balaton trofej 2018” u mađarskom gradu Šiofok, u konkurenciji 120 ekipa iz 14 evropskih zemalja.

Predsjednik Skupštine opštine Pelagićevo Slavko Tešić rekao je da su ovi jedanaestogodišnjaci, koji su učestvovali na turniru, ponos opštine jer su mnogo puta pokazali da su veoma talentovana generacija.

– Ova lokalna zajednica se trudi da ulaže u mlade naraštaje jer su oni istinski ambasadori u svijetu, ne samo opštine Pelagićevo, već i Republike Srpske – naveo je Tešić danas na prijemu za polaznike ove škole fudbala.

Foto: Srna

Sportski direktor Škole fudbala “BAAP evrogol” iz Pelagićeva Vojo Sajlović istakao je da brojni rezultati nisu slučajni jer se godinama kvalitetno radi.

– U 2015. godini bili smo najbolji na turniru u Minhenu, 2016. smo podigli pobjednički pehar u poljskom Vroclavu, a prošle godine bili pobjednici u Beču. Pobjeda u Mađarskoj je samo nastavak serije uspjeha na međunarodnoj sceni – napomenuo je Sajlović.

Škola fudbala “BAAP evrogol” okuplja djecu uzrasta od 8 do 14 godina, a od jeseni ima potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Fudbalskim klubom “Crvena zvezda” iz Beograda.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO