Gradovi

"MLADOST I VIZIJA" Savić poručuje da Petrović vodi Bijeljinu dobrim putem

Zamjenici predsjednika SDS Rado Savić i Milan Radović posjetili su Gradski odbor te stranke u Bijeljini i razgovarali sa gradonečelnikom Ljubišom Petrovićem, predsjednikom GrO SDS Bijeljina Tomicom Stojanovićem i zamjenikom predsjednika Mladih SDS Radišom Petrovićem.

"MLADOST I VIZIJA" Savić poručuje da Petrović vodi Bijeljinu dobrim putem
FOTO: SDS

Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju su donijeli Ljubiša Petrović i Tomica Stojanović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama – poručio je Radović nakon sastanka.

On je naglasio da je Bijeljina jedan uređen grad koji se nalazi na granici Republike Srpske i Srbije i da je njen značaj i po pitanju saradnje sa maticom višestruk.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

– Prvih pola godine mandata gradonačelnika Ljubiše Petrovića pokazatelj je da u građani mudro izabrali i da su njegova mladost i vizija garant da se Bijeljina nalazi na dobrom putu. U narednih nekoliko mjeseci, gradonačelik nas je izvjestio da se kreće sa konkretnim projektima koji će biti od značaja za građene Bijeljine – istakao je Savić.

One je dodao da Srpska demokratska stranka u punom kapacitetu stoji na raspolaganju gradskoj organizaciji SDS u Bijeljini.

Prihvati notifikacije