Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MLADOST ŽELI U ČETVRTFINALE CEV KUPA Na koji način Brčaci mogu dalje protiv Ažaksioa

Sport
Autor:

Foto: CEV

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog večeras će ugostiti francuski Ažaksio u revanš utakmici osmine finala CEV Kupa. U prvom meču u gostima Brčaci su izgubili sa 3:1.

Trener Mladosti Branko Mišić smatra da još uvijek sve nije izgubljeno i da jegov tim može da se plasira među osam najboljih timova u CEV Kupu.

– Imamo šanse, u u Francuskoj smo igrali dobro, u prva dva seta smo bili bolji tim. Nakon prvog seta koji smo dobili,  u drugom smo vodili sa 22:20. Da smo uspjeli i ovaj dio da privedemo kraju sigurno bi utakmica otišla u potpunosti na našu stranu.  Najbitnije da smo vidjeli da možemo da igramo protiv Ažaksioa koji je apsolutni favorit. Ako pružimo sličnu igru kao u Francuskoj uz malo bolji servis možemo napraviti probleme protivniku. Oni se ne snalaze najbolje, kada ne drže sve pod svojom kontolom. Zbog toga je jako bitno da dobro otvorimo utakmicu. Po meni je još uvek sve otvoreno. Ako dobro uđemo u meč to bi moglo donijeti nervozu u njihovu igru, a takvo stanje bismo mi mogli iskoristiti – rekao je Mišić.

Ekipa Mladosti među osam najboljih ekipa u CEV Kupu može proći samo preko „zlatnog seta“, za šta joj je potrebna pobjeda koja donosi tri boda, dakle, rezultatom 3:0 ili 3:1. U svakom drugom slučaju dalje ide ekipa Ažaksioa.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO