Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MNOGO SAM JE VOLJELA” Sestra Ksenije Pajčin je STVARNO LIJEPA, podsjeća na pjevačicu

Zabava
Autor:

Foto: pajcin_m1a/Instagram/Screenshot

Pjevačica Ksenija Pajčin, tragično je izgubila život prije deset godina, a iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da je preslikana ona.

Mia često na na svom Instagramu objavljuje fotografije, a zbog ljepote kojom plijeni mnogi je porede sa sestrom, koja je važila za jednu od najljepših pjevačica na domaćoj janoj sceni. Ona je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla je da se divila Kseniji.

– Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plijenila je dobrotom i ljepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je voljela i divila joj se – istakla je Mia jednom za Kurir.

View this post on Instagram

🌞

A post shared by 🦄 M I A P A J Č I N 🦄 (@pajcin_m1a) on

Podsjetimo, Ksenija je ubijena 2010. godine u svom stanu na Voždovcu, kada je njen tadašnji partner Filip Kapisoda prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom prije toga bila dvije godine u emotivnoj vezi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO