Magazin

MOĆ SNJEŽNOG MJESECA Vage od posla ne znaju gdje će, dok ove samce očekuje susret iz romantičnih filmova

Bikovi, pun Mjesec donosi vam priliku za obnavljanje romantičnih osjećanja.

MOĆ SNJEŽNOG MJESECA Vage od posla ne znaju gdje će, dok ove samce očekuje susret iz romantičnih filmova
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Period je povoljan za jačanje veza i društvenih aktivnosti. Izrazite svoja osjećanja. Vage, balans između profesionalnog i privatnog je važan. Nemojte zanemarivati jedno zbog drugog. Ne dozvolite da posao preuzme kontrolu.

U subotu, 24. februara 2024. godine, u 00:49h dešava se Snježni pun Mjesec u Djevici. i donosi talas energije koji dodiruje svaki dio naših života – ljubav, karijeru, posao i zdravlje!

Pogledajmo kako će svaki znak horoskopa osjetiti njegov uticaj!

Ovan

Ljubav: Možete da očekujete izazove u komunikaciji. Iskoristite ovaj period za rješavanje neriješenih pitanja sa partnerom. Emocije su intenzivne. Vrijeme je za razriješavanje nejasnih osjećanja.

Karijera i posao: Budite spremni na izazove na radnom mjestu. Detalji i organizacija će vam biti ključni za uspjeh. Dobra organizacija i perfekcionizam donose vam pohvale nadređenih. Detalji su ključni.

Zdravlje: Vrijeme je za detoksikaciju i početak zdravih navika. Pripazite na stres. Pronađite vrijeme za odmor i opuštanje. Povedite računa o ishrani i dajte sebi vrijeme za odmor.

Bik

Ljubav: Pun Mjesec vam pruža priliku za obnavljanje romantičnih osjećanja. Period je povoljan za jačanje veza i društvenih aktivnosti. Izrazite svoja osjećanja.

Karijera i posao: Finansijska stabilnost je naglašena, dobar je trenutak za finansijsko planiranje. Budite mudri sa ulaganjima. Mogući su neočekivani prilivi novca, nemojte zanemarivati prilike.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Mentalna relaksacija je takođe bitna – probajte meditaciju.

Pročitajte još

Blizanci

Ljubav: Komunikacija sa voljenom osobom će biti ključna. Izbjegavajte nesporazume otvorenim razgovorom. Samci mogu pronaći zanimljivu osobu u svom bliskom okruženju. Neočekivani susreti mogu rezultirati novom vezom. Budite otvoreni.

Karijera i posao: Kreativnost vam je na vrhuncu. Iskoristite to za inovacije u poslu. Možda ćete se osjećati preopterećeni, ali vrijeme je za delegiranje zadataka.

Zdravlje: Dajte sebi prostora za mentalnu regeneraciju i pronađite vrijeme za opuštanje. Aktivnost je vaš prijatelj. Kretanje podstiče dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Emotivni odnosi postaju intenzivniji. Važno je zadržati iskrenost i otvorenost.

Karijera i posao: Saradnja i komunikacija sa kolegama donose uspjeh. Težite timskom radu. Domaći projekti ili porodični posao dolaze u fokus.

Zdravlje: Emocionalno zdravlje zahtijeva dodatnu pažnju. Pronađite vrijeme za svoje unutrašnje ja. Vrijeme je za detoksikaciju, fizičku i emocionalnu.

Lav

Ljubav: Vaša harizma je na vrhuncu. Iskoristite to za poboljšanje ljubavnih odnosa. Strastveni trenuci su na vidiku. Ako ste u vezi, ovo je dobro vrijeme za zajedničke aktivnosti. Flert i zabava su na dnevnom redu. Iskoristite prilike za nova poznanstva.

Vjerovanje u horoskop
FOTO: FREEPIK

Karijera i posao: Pred vama su mogućnosti za liderstvo. Pokažite svoje vještine. Vaš trud i kreativnost biće prepoznati. Očekujte pozitivne promjene.

Zdravlje: Energetski ste visoko, ali pripazite na preterivanje. Pazite na grlo i glasnice.

Djevica

Ljubav: Vrijeme je za introspekciju u odnosima. Razmislite o svojim emocionalnim potrebama.

Karijera i posao: Detalji dolaze do izražaja. Vaša preciznost će biti cijenjena. Očekujte uspjeh u projektima koji zahtijevaju te vještine. Stavite fokus na finansije i planirajte buduće troškove.

Zdravlje: Mentalna i fizička disciplina biće ključne za održavanje zdravlja. Vreme je za brigu o sebi. Manje stresa, više spavanja. Regeneracija je ključna.

Vaga

Ljubav: Harmonija u odnosima je moguća uz male kompromise. Budite otvoreni za razumijevanje. Izražavanje osjećaja doneće vam bliskost.

Karijera i posao: Balans između profesionalnog i privatnog je važan. Nemojte zanemarivati jedno zbog drugog. Ne dozvolite da posao preuzme kontrolu. Prilike za saradnju se pojavljuju. Budite timski igrač.

Zdravlje: Ravnoteža uma i tijela doneće vam unutrašnji mir. Vrijeme je za aktivnosti koje vas opuštaju.

Škorpija

Ljubav: Duboke emocije i strasti su pojačane, ali pripazite na ljubomoru. Održavajte povjerenje s partnerom i budite otvoreni za promjene. Prepustite se lepim osjećajima.

Karijera i posao: Vaša odlučnost vodi do uspeha i priznanja. Ne bojte se preuzeti inicijativu. Trenutak za završetak starih projekata i početak novih.

Zdravlje: Transformacija kroz fizičku aktivnost će vam koristiti.

Strijelac

Ljubav: Avanture i nova iskustva mogu obogatiti vaš ljubavni život. Budite spremni na iznenađenja. Putovanje s voljenom osobom moglo bi da vam ojača vezu.

Karijera i posao: Vaša ambicija je visoka. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Edukacija i širenje vidika mogu podstaći karijeru. Moguće su prilike za putovanja povezana s poslom. Ostanite otvoreni za nove prilike.

Zdravlje: Očuvajte svoju energiju balansirajući aktivnosti i odmor. Idealno je vreme za početak novog režima vežbanja. Obratite pažnju na noge i zglobove.

Jarac

Ljubav: Vrijeme je za ozbiljne razgovore i postavljanje temelja za budućnost. Duboke emocionalne veze su naglašene. Iskoristite priliku za jačanje odnosa.

Karijera i posao: Vaš trud i upornost će biti prepoznati. Očekujte napredak. Strateško planiranje je ključ.

Zdravlje: Pripazite na kosti i zglobove. Vreme je za ponovnu evaluaciju vaših navika.

Horoskop
FOTO: FREEPIK

Vodolija

Ljubav: Nezavisnost u odnosima vam je važna. Naučite balansirati lični prostor i zajedništvo. Komunikacija s voljenom osobom je ključna, zato se nemojte plašiti da izrazite svoje misli i osjećanja. Nova poznanstva i društveni život su naglašeni. Uživajte u novim iskustvima.

Karijera i posao: Inovacije i originalnost će vam otvoriti nove prilike. Budite kreativni i ne bojte se eksperimentisati.

Zdravlje: Mentalno zdravlje treba vašu pažnju. Pronađite vremena za relaksaciju.

Ribe

Ljubav: Emotivna povezanost i razumevanje s partnerom su pojačani. Idealno je vrijeme za duboke i smislene razgovore koji mogu dodatno ojačati vašu vezu. Samci bi mogli sresti nekoga ko duboko razumije njihova osjećanja i želje. Intuicija vodi do dubljih emocionalnih veza. Slušajte svoje srce.

Karijera i posao: Vaša kreativnost i intuicija su na vrhuncu, što vam može doneti priznanja na poslu. Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata ili predlaganje inovativnih ideja. Saradnja s kolegama donosi dodatne uspjehe. Ne bojte se izraziti svoje ideje. Slušajte svoj unutarnji glas.

Zdravlje: Pripazite na svoje snove i spavanje. Odmor je bitan. Voda je vaš element – plivanje ili tople kupke će vas opustiti, piše Atma.rs.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije