Zabava

MODNI DVOBOJ Leticija je stala pored Kejt i bilo je očigledno ko ima VIŠE UKUSA

Na ceremoniji Reda vitezova Podvezice u dvorcu Vindzor danas su se okupili članovi nekoliko evropskih kravljevskih porodica, a najviše pažnje izazvale su Kejt Midlton, španska kraljica Leticija, holandska kraljica Maksima, Kamila Parker i grofica od Veseksa Sofi.

MODNI DVOBOJ Leticija je stala pored Kejt i bilo je očigledno ko ima VIŠE UKUSA
FOTO: PROFIMEDIA

Ovaj kraljevski skup bio je posebno interesantan i u modnom smislu, s obzirom da smo na djelu vidjueli okršaj kraljice Leticije i Kejt Midlton, a obje važe za najbolje obučene žene svijeta i svojevrsne ikone stile.

Ovog puta nema mnogo dileme Leticija je toliko blistala da teško da je iko mogao da je zasjeni, te to ni vojvotkinji od Kembridža nije pošlo za rukom.

Obje su se opredjelile za vječnu klasiku i crno-bijele kombinacije, a zanimljivo je da se 46-godišnja Špankinja odlučila za daleko jeftiniji autfit od Kejt, a to je nije omelo da ipak bude pobjednik u ovom modnom duelu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Leticija je izgledala veoma elegantno i otmeno u svilenoj midi haljini španskog brenda Cherubina, kojoj su šik efekat dali puf rukavi i specifičan print.

Ova toaleta na najbolji način istakla je vitko tijelo lijepe kraljice, a da sve bude još moćnije pobrinuo se njen crni fascinator sa mrežicom i upadljive dijamantske naušnice. Uz sve navedeno ona je uklopila jednostavnu crnu klač torbicu i crne salonke, a njeno lice krasili su jednostavna punđa i diskretan mejkap.

Sa druge strane Kejt se odlučila za oproban modni recept i njen omiljen komad -kaput-haljinu A kroja, a ovaj model potpisuje britanski brend Catherine Walker. Uz ovu crno-bijelu kreaciju supruga princa Vilijama uklopila je interesantne crne salonke, duguljastu pismo tašnu, biserne minđuše i interesantan šešir.

Već viđeno i ništa novo, priznaćete, a u poređenju sa Leticijom utisak je svakako blijed, piše Blic Žena.