Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Modni kreator saslušan u policiji zbog seksualnog zlostavljanja: Kostić navodno tražio od maloljetnika da se skine i maze

Hronika
Autor:

Foto: R. Ristić/RAS Srbija

Policija je u ponjedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika.

Za Kostićem je bila raspisana potraga nakon što ga je policija tri puta tražila kako bi ga saslušala zbog prijave da je seksualno uznemiravao maloljetnog dječaka L. J. (15).

Prema saznanjima Blica, protiv Kostića je podnijeta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku. Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloljetnog dječaka, inače učesnika televizijske emisije “Neki novi klinci”, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

– Kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i potom je policiji na Novom Beogradu podnijeta krivična prijava za seksualno uznemiravanje – otkriva izvor Blica.

Od oštećenog uzeta službena bilješka, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnijete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO