Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MOGU VAM ZABITI NOŽ U LEĐA Sa ovim horoskopskim znacima nema dogovora

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Nekim ljudima je jednostavno u prirodi da povrijeđuju druge. I dok vi tražite logično objašnjenje zašto se nešto dogodilo, oni samo traže način kako da zadovolje svoju prirodu.

Ovan

Uvijek traže priliku da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može da ide, bez loših posljedica po njega.

Bik

Može da bude malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne spriječava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi trebalo da budete, jer je Bik poznat po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Foto: Shutterstock

Rak

Prilično neočekivano, zar ne? Ipak, ova tvrdnja se temelji na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcjenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može da učini nešto opasno, tada on udara.

Djevica

Lako bi mogao da vas zavara s njegovim stavom „sveca”, ali ne dopustite da vas to zavede – on se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogao bi se smatrati ograničenim i izbirljivim kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je on u najmanju ruku anđeo.

Strijelac

On je neko ko slavi slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga neko kontroliše. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako osjeća da su ona smetnja njegovim planovima.

Jarac

Za nekoga ko ima tako zamršenu ličnost kao Jarac, možete misliti da bi trebalo da bude visoko na ovom popisu, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan … i nikad to nemojte zaboraviti.

(Radio Sarajevo)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO