Zabava

"MOJ MAJSTOR ZA POLJUPCE" Marina Tucaković je prije Fute bila u braku sa ovim muzičarem

Marina Tucaković, muzički tekstopisac, preminula je juče nakon teške bolesti, u 67. godini. Ona je do posljednjeg dana svog života bila u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

"MOJ MAJSTOR ZA POLJUPCE" Marina Tucaković je prije Fute bila u braku sa ovim muzičarem
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ/RAS SRBIJA

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe “Bulevar”. U intervjuu iz 1983. Marina je otkrila kako je gledala na tada novopečenog supruga.

– Neca je moj “majstor za poljupce”, “tako mi dobro radi sve”. On je moj najbolji lijek za sve nemirne sne – rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

– Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: “Kikiriki slan, dragi dobar dan.” A on meni: “Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna – rekla je Marina u intervjuu za Yugopapir.

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

-Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu – istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživjeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Porodica Marine Tucaković oglasila se nakon njene smrti, te navela da žele da sahrana bude obavljena u najužem porodičnom krugu.

Pročitajte još

– Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije voljela patetiku i masovno obilježavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živjela i radila. Njena želja je uvijek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana- naveli su članovi porodioce u saopštenju.

Dodaju i da nije voljela pompu.

– Njena želja je bila da se sahrana obavi intimno, u krugu najuže porodice i prijatelja, uz prisustvo sveštenika i opelo. U vidu epidemiološke situacije i u želji da zaštitimo naše najbliže od te strašne bolesti koja je na kraju svega odnijela Marinu, želimo da se oprostimo od nje bez prisustva publike i novinara- naveli su suprug Futa i sin Milan, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije