Zabava

"Moj osmijeh govori više od riječi" Bane Mojićević napokon priznao zašto KRIJE DJEVOJKU

Pjevač Bane Mojićević pojavio se sinoć na promociji albuma svoje koleginice Tanje Savić, s kojom je još prije 20 godina pravio prve muzičke korake u „Zvezdama Granda“, a iako je u srećnoj vezi svoju ljepšu polovinu krije kao zmija noge.

"Moj osmijeh govori više od riječi" Bane Mojićević napokon priznao zašto KRIJE DJEVOJKU
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

Moja djevojka uživa večeras u svom elementu, ja u svom. Ja mislim da moj osmijeh od riječi više govori da li sam zaljubljen. Ne miješamo se jedno drugom u karijere, poslove… Kad se ukaže neka lijepa prilika za druženje, onda da – poručio je Bane za Pink.

Da Mojićević nije izgubio vjeru u ljubav ni nakon bračnog brodoloma potvrdio je za Grand kada je priznao da je prije par mjeseci uplovio u romansu sa djevojkom čiji identitet i dalje krije.

Pročitajte još

Na početku smo veze, tako da uživamo, lijepo nam je – otkrio je Bane nedavno za Grand.

Pjevač je odlučio i da kod Tanje Savić ipak dođe sam, a progovorio je i o njihovom odnosu.

– Tanja je moja sestra, ona je moja mnogo dobra prijateljica. Rekao sam joj pošto imam svirku večeras da ću doći samo da je poljubim i da joj čestitam. Večeras mi je puno srce, radujem se njenom uspjehu. Mi smo 2004. godine bili u „Zvezdama Granda“. Volio bih da se okupimo mi iz ekipe. Treba samo neko da nas okupi i da organizuje, jer mi nismo menadžeri – otkrio je Bane.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu