Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MOJA BANJALUKA Ivan Otašević: Grad srdačnih ljudi

Banjaluka
Autor:

Foto Srpskainfo

Banjaluka, grad srdačnih ljudi sa toplim osmijehom, ima jedne od najljepših izlazaka i zalazaka sunca koje sam vidio. Panorama grada sa bilo kojeg uzvišenog mjesta može da popravi i napravi dobro raspoloženje svakog posmatrača.

Grad se u posljednje vrijeme razvija infrastrukturno i primjetno je poboljšanje kvaliteta života i urbane ponude u gradu, što oslikava kvalitetan i predan rad gradskih čelnika. Primjetan je i veliki broj uređenih zelenih površina i biciklističkih staza, na kojima sa zadovoljstvom borave sportski rekreativci, roditelji sa djecom, šetači.

Gust i ponekad haotičan saobraćaj u gradu je nešto što bi moglo da se unaprijedi, kako bi njegovi stanovnici provodili manje vremena u saobraćajnim gužvama, koje su primjetne u posljednje vrijeme.

Kulturna ponuda u gradu bi takođe mogla biti bogatija sa više izbora za stanovnike Banjaluke, koji su željni dobrih koncerata, predstava, izložbi, te je nova, veća i multifunkcionalna koncertna dvorana zaista velika potreba u gradu.

Banjaluka je grad u kojem je primjetna želja njegovih stanovnika za pravom mjerom i opušten, prijatan i ugodan ritam života.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO