Banjaluka

MOJA BANJALUKA Mile Todorović: Uvesti noćni prevoz

Banjaluka je postala pravi evropski grad, što me posebno raduje. Rijetko koji grad u našoj zemlji, ali i šire može da se pohvali tako urednim ulicama, alejama i parkovima.

MOJA BANJALUKA Mile Todorović: Uvesti noćni prevoz
FOTO SRPSKAINFO

Volio bih da u Banjaluci ima više zelenih površina i da se, pri izgradnji stambenih zgrada, obavezno ostavlja dio namijenjen zelenilu.

Banjaluci treba još bar jedan park, kako bi grad stvarno ličio na neke evropske prestonice. Ima mnogo potencijala, koji treba iskoristiti na prave načine.

Drago mi je i što muzički festivali opstaju, jer to je jedan od pozitivnijih načina da se za naše prostore čuje u cijeloj Evropi. Mnogi turisti prvi put posjete Banjaluku upravo zbog nekih festivala, pa se često nakon toga vrate opet.

Banjaluka je grad koji se može pohvaliti zanimljivim i bogatim noćnim životom. Veliki broj noćnih klubova i kafića ostavlja mogućnost i najizbirljivijim osobama da pronađu nešto po svom ukusu.

Ne dopada mi se što udaljeni dijelovi grada nisu dobro povezani autobuskim linijama. Smatram da bi ih trebalo biti više, naročito u večernjim časovima. Noćni prevoz je nešto o čemu se dugo priča, ali ništa nije uređeno.