Zabava

"Moja dobra majka je posljednjih godina bila sasvim nepokretna" Neutješna Lena Kovačević poslije velikog gubitka otkrila detalje majčine bolesti

Nada Kovačević, majka poznate džez pjevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, preminula je.

"Moja dobra majka je posljednjih godina bila sasvim nepokretna" Neutješna Lena Kovačević poslije velikog gubitka otkrila detalje majčine bolesti
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Tužnu vijest saopštila je javnosti Lena na svom Instagram profilu. Neutešna pjevačica podijelila je fotografiju svoje majke i javno se oprostila od nje emotivnim riječima.

Ona se sada oglasila na svom Instagramu i tom prilikom je otkrila potresne detalje, prenosi Blic.

– Moja dobra majka je posljednjih godina bila sasvim nepokretna. Najduže je išla u Manastir Vavedenje na Senjaku. Voljela ga je svim srcem – napisala je Lena, a potom nastavila. – Upokojila se na dan Svete Julijane (zaštitnice žena) i Svetog Mitropolta Kijevskog Petra čije mošti počivaju u Manastiru Vavedenje na Senjaku – dodala je ona.

Pročitajte još

– Između ostalih čuda, najpoznatiji je po podizanju nepokretnih. Slava tebi, Bože – zaključila je Lena.Inače, Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i nasljednice, nije bavila umjetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cijenjenu i uspješnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

O njenoj bolesti sa kojom se duže vrijeme borila, ali i o tome šta u njenom životu znaci Nada, Lena je govorila ranije:

Najteži su svakako rastanci sa voljenim ljudima, bolesti i mnogo različitih iskušenja. Ali se trudim da uvijek zadržim vjeru. Ona je ta koja me je držala i vodila kad god mi je bilo teško. Mislim da je prethodni period, pogođen virusom, bio veoma težak svima. Neki su samo malo lakše, a neki teže to podnjeli. Smatram da se o tome nedovoljno priča – ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu