Zabava

„MOJA TETKA SE PREVIŠE UDAVALA“ Sestrična lijepe Nate izvjavom šokirala mnoge

Mlada pjevačica Zoi gostovala je na Radiju S u okviru projekta „Zvijezde pjevaju zvijezde Xtra“ i pokupila simpatije svojom neposrednošću, ali i smislom za humor.

„MOJA TETKA SE PREVIŠE UDAVALA“ Sestrična lijepe Nate izvjavom šokirala mnoge
FOTO: V. SPORČIĆ/RAS SRBIJA

Neizbježna tema u razgovoru sa Zoi bila je i njena tetka, pjevačica Nataša Bekvalac, pa joj je voditelj postavio pitanje:

– Tijana Dapčević kaže da ima tetku koja nikada udavala se nije, hoćeš li nam ti reći ko je tvoja tetka Zoi – pitao je Nikola Uzelac, voditelj Radija S.

– Moja tetka je ta što se previše udavala, Nataša – odgovorila je Zoi. Inače, u okviru projekta „ZPZXtra“ Zoi pjeva pjesmu „Nataša“ koju u originalu izvodi grupa „Posljednja igra leptira“. Pjesmu nije htjela da pošalje svojoj tetki jer je imala samo info traku, ali je to umjesto nje uradila njena mama Dragana.

– Mama je proslijedila snimak tetki i ona mi se javila sa komentarom „Jao Saki jako lijepo pjevaš“. Nataša je kao tetka super,često bi se njoj obratila radije nego nekome drugom. Slične smo dosta i znam da to što ja kažem će ona da razumije. U fazonu sam, ok tetka, samo mi pomozi – ispričala je Zoi.

Kada je riječ o odabiru pjesme, Zoi kaže da su odluku da pjeva „Natašu“ donijeli Igor Link i Nemanja Antonić koji su producenti kompletnog projekta „Zvijezde pjevaju zvijezde Xtra“ i da su nju „čuli na toj pjesmi“, piše Expresstabloid.

– Aranžman je jako lijep i prilično mi je legao i taj momenat regea i moje ispjevavanje u pjesmi mi se jako dopada – dodala je ona.

Zoi je četvrta mlada zvijezda koja je dio najvećeg radijskog projekta „ZPZXtra“, a slijedeće nedelje obradom velikog hita predstaviće se i pjevačica Edita.