Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MOLILA JE BIVŠEG MOMKA DA NE PUCA Novi detalji drame u Studentskom domu u Beogradu okončane TRAGEDIJOM

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Miodrag Nina (33) počinio je samoubistvo skočivši sa 13. sprata Studentskog doma na Karaburmi nakon što je napao svoju bivšu djevojku Danijelu M. (24).

Prava drama odigrala se u četvrtak oko 23 sata kada je Miodrag Nina došao u Studentski dom u kojem živi Danijela M. Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je ušao u dom, javio se portiru da ide u posjetu, a onda se uputio ka 13. spratu gdje Danijela od ove godine stanuje, piše Blic.rs.

Miodrag i Nina su prije mesec dana raskinuli, što on nije mogao da podnese te je došao u njenu studentsku sobu kako bi je ubio. Ona je uspjela da mu pobjegne nakon čega se on bacio sa zgrade i tako presudio sebi!

Miodrag i Nina su prije mjesec dana raskinuli, što on nije mogao da podnese te je došao u njenu studentsku sobu kako bi je ubio. Ona je uspjela da mu pobjegne nakon čega se on bacio sa zgrade i tako presudio sebi!

– Danijela živi sama u ženskom bloku. Student je master studija na Saobraćajnom fakultetu i sa sjajnim je prosjekom. Ove godine se doselila iz Grocke u dom. Zbog sjajnog prosjeka dobila je sobu u kojoj živi sama. Soba samica, kako je studenti zovu, namijenjena je za studente odličnog prosjeka zbog kojeg oni mogu da žive sami. On je prošao pored portirnice, otišao gore i s vrata započeo svađu. Inače, kao posetilac može da uđe bilo ko do ponoći, samo je potrebno da kaže kod koga ide. Detaljnijih provjera nema, a osoba kod koje se dolazi u posjetu se ne zove da bi se provjerilo. Miodraga su znali, jer on je i prije dolazio u dom – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Nesrećnom momku nije bilo spasa i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt

Kako objašnjava, Miodrag i Danijela su raskinuli prije otprilike mjesec dana, a on nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nisu zajedno.

– To je bio i razlog njegovog dolaska i svađe. On je u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u njenom pravcu. Njih dvoje su se prepirali, ona ga je molila da skloni pištolj i u čitavom tom metežu pištolj je opalio. Devojka se uplašila, vrisnula je i odmah istrčala na terasu koju je odmah potom preskočila i prešla na drugu – kaže izvor “Blica”.

Prema njegovim riječima, u tom bunilu Miodrag je izašao na terasu i, navodno, bez ikakvog upozorenja skočio.

– Mladić je pao na plato ispred ulaza u dom, na svega nekoliko metara od mjesta gdje su sjedeli studenti. Na mjestu je ostao mrtav – kaže naš sagovornik.

Preplašena devojka sve to je gledala sa susjedne terase. Od šoka nije mogla da dođe sebi.

– Odmah nakon tragedije iz Grocke je po nju došao njen otac koji ju je odveo kući. Bila je u lošem stanju. Dala je policiji izjavu i odmah otišla. U dom se više nije vraćala – kaže naš sagovornik.

Mladić je sa pištoljem ušao u studentski dom, a niko ga nije ni zaustavio ni provjeravao

Drama koja se dogodila izazvala je kod studenata šok i nevjericu, te su tokom čitavog jučerašnjeg dana studenti izlazili ispred Studentskog dom na Karaburmi gdje se dogodilo stravično samoubistvo. Gotovo da nema ko nije komentarisao šta se prethodne večeri dogodilo, pokazujući u pravcu 13. sprata i prozora sobe gde živi Danijela. Kako pričaju, znaju šta se dogodilo, ali ne i ko su akteri ove tragedije. Za djevojku su, kako kažu, čuli tek nakon tragedije.

Upravnik bez komentara

“Blic” je juče pokušao da stupi u kontakt sa upravnikom doma, međutim, do zaključenja ovog broja do njega nismo došli. Kako nezvanično saznajemo, među studentima, nakon ovog incidenta, krenule su priče da je najavljena oštrija kontrola posjetilaca koji dolaze u dom. Međutim, za sada zvaničnih informacija o tome nema.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO